Welkom bij 

onze famiglia

Crowdfunding

Thom en Frank Koreman, ook bekend als de gebroeders Koreman die de Bourgondische levensstijl met de paplepel ingegoten kregen. Het is hun missie om deze gezelligheid aan ieders tafel te brengen door een eerlijk en kwalitatief product aan te bieden dat ‘verrassend puur’ smaakt.

Thom en Frank willen dat heel Nederland van hun limoncello geniet, en alleen zij als twee broers kunnen dit niet alleen en zeker niet in de ruimte die ze nu hebben.

Support Koreman's Limoncello

Om hun ultieme doel te bereiken, een geheel Hollandse limoncello met een citroenboomgaard in Nederland, hebben ze jouw hulp nodig bij het zetten van de volgende stap in hun jonge geschiedenis.

Neem jij plaats aan de lange tafel als onderdeel van hun groeiende famiglia? Je hoeft je niet voor te stellen, met jouw bijdrage kun je direct plaatsnemen en ze laten je genieten van de lekkerste limoncello!

IMG_0768_edited.jpg

‘A lovely composition of sweet, bold lemon and limes rolled into a mouthful of intense, tangy fruitiness. Lemon oil coats the tongue while the acidity gives it the freshness on the length.’

The International Wine & Spirit Competition

<18 JAAR VERKOPEN

WIJ GEEN ALCOHOL

International Wine & Spirit Competition 2020

Legal

0