IMG_E3735.JPG

 ABOUT  US

The Koreman Brothers

Koreman's is een familiebedrijf, opgericht door twee broers met alle mogelijke steun van hun ouders. Koreman's produceert likeuren van premium kwaliteit op basis van diverse soorten citrus vruchten. 

 

'De Limoncello voelt fluwelig zacht

met een klein zoetje op je tong.”' 

                                                                                  - Redactie Italie.nl 

 
WhatsApp Image 2021-11-21 at 13.23.28.jpeg

 WE CHERISH  OUR ROOTS

Het Bourgondische leven met de paplepel.

Hi There! Wij zijn Thom en Frank Koreman, twee broers die het Bourgondische leven met de paplepel 
ingegoten hebben gekregen. Maar wat wil je, als je moeder jarenlang een delicatessenzaak had en elk weekend ‘haar werk’ mee naar huis nam?

 WE LOVE  WHAT WE DO

Van hobbyproject naar nevenproject naar prijswinnend merk             

Bezig zijn met bijzondere smaken hebben we binnen onze familie nooit als werk gezien.

En precies zo is het ook begonnen met onze eerste handgemaakte cello, onze ‘signature’ limoncello die letterlijk thuis aan de keukentafel ontstaan is. We hadden toen nog niet kunnen vermoeden dat dit experiment zou uitgroeien tot een écht bedrijf (naast onze ‘normale’ banen), met inmiddels meerdere prijswinnende cello’s op het palmares. Maar zoals je ziet, een citroen kan raar rollen…

goud voor Koreman's.jpeg
LV216678.jpg

 WE LOOK  
BEYOND BARRIERS

Meer smaken, meer verkoopkanalen, meer te ontdekken

Eerlijk is eerlijk, natuurlijk waren we zelf best een beetje overdonderd over hoe de eerste flessen Koreman’s omarmd werden. Maar één ding was ons toen meteen al duidelijk; dit willen we vasthouden en verder uitbouwen! We zijn er vol voor gegaan en inmiddels vind je meerdere smaken Koreman’s cello’s bij de betere slijters, in delicatessenzaken én in onze goedgevulde webshop.

 

 WE PRACTISE  
WHAT WE PREACH

Het leven vieren als levensvisie         

 

Trouw blijven aan onze Bourgondische roots, oprecht houden van wat we doen en nooit in beperkingen denken heeft voor ons alles te maken met het leven omarmen. En vooral ook met alles eruit halen wat erin zit, precies wat we met onze premium cello’s doen. Daarom passen deze ook zo goed bij onze levensvisie, die we graag met zo veel mogelijk mede-levensgenieters delen. Want het leven is simpelweg te kort om dertien-in-een-dozijn cello’s te drinken…

KOR20210133 Website inzetjes 750x590 9.jpg
header 1.png
handtekening.png