Over Ons

The Koreman Brothers

Koreman's is een familiebedrijf, opgericht door twee broers met alle mogelijke steun van hun ouders. Koreman's produceert likeuren en handelt in wijnen.

 

'De Limoncello voelt fluwelig zacht

met een klein zoetje op je tong.”' 

                                                                                  - Redactie Italie.nl 

 
T&F.png

Hi, Thom & Frank hier

Wij zijn twee broers die de vurige passie voor het Bourgondische leven delen. Echte levensgenieters! Deze levensstijl is ons met de paplepel ingegoten, niet alleen had moeders vroeger een delicatessenzaak, ook thuis werden wij omringd met lekker eten en heerlijke dranken. Elk weekend kwamen er vrienden over de vloer, waarbij de fijne wijnen en exclusieve kaasjes je om de oren vlogen. Deze momenten aan de keukentafel wakkerden het Bourgondische vuurtje aan. En ja, wat blijkt, jong geleerd is oud gedaan! Nu maken we regelmatig samen wijnreizen, om talloze wijndomeinen te bezoeken en zo nieuwe wijnen te ontdekken. En onze bourgondische ontdekkingsreis gaat nog verder. We nemen je er graag in mee!

Ons Familiebedrijf

Ook het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Moeder in de delicatessen en vader in de kantoorautomatisering. Wanneer je opgroeit in een ondernemersgezin kán het bijna niet anders, dan dat het gaat kriebelen. Zoals ze zeggen, goed voorbeeld doet goed volgen. Wat wij doen? Thom heeft een financieel adviesbureau en Frank is werkzaam als coach en consultant op het gebied van organisatie, ict en marketing. Maar daar kwam je niet voor. Juist, onze gezamenlijk passie bracht ons op het idee om, naast dat we een kleinschalige wijnhandel gestart zijn, ook authentieke limoncello te gaan produceren. Onze Koreman’s Limoncello is hartstikke ambachtelijk, we doen alles met de hand! Nou ja, niet alleen, de ondernemende ouders hielpen uiteraard een handje. En nu onze handgemaakte limoncello in populariteit toeneemt is alle ouderlijke hulp zelfs onmisbaar geworden. Onze gezamenlijke Bourgondische passie gebotteld in een flesje. Da’s pas een familiebedrijf.

Limoncello slush.png

De Groei van Koreman's

Veel gehoord op verjaardagen, borrels en etentjes met vrienden en familie: ‘ah, neem je wel een flesje limoncello mee?’ Deze viel zo in de smaak, dat ook onbekenden bestellingen plaatsten. De mond-tot-mondreclame ging als een speer en zo verkochten we de eerste flessen Koreman’s Limoncello. Jeetje, wat gaaf! We waren klaar voor de volgende stap. Een eigen webshop werd geboren en een ruimere productieruimte werd gevonden. In onze online shop zijn nu al onze producten makkelijk te vinden. Onze limoncello uiteraard, maar ook glaasjes, bonbons, cadeauverpakkingen en relatiegeschenken. We zijn stiekem best trots op ons bedrijf!

 slijterij & horeca

Kom je ons tegen bij de slijter? Dat kan! De groei van ons bedrijf nam toe en er kwam interesse vanuit slijterijen en restaurants. Er kwamen steeds meer bestellingen voor onze eigenhandig gemaakte limoncello. Doordat deze ondernemingen onze ambachtelijke limoncello verkochten, werd het merk steeds bekender. Vandaag de dag benaderen wij slijterijen en horeca vaker, maar nog steeds wel selectief. Want wij zijn fijnproevers en wijnneuzen, Bourgondiërs in hart en nieren, we verkopen onze limoncello dus alleen aan zaken die wij bij Koreman’s Limoncello vinden passen.  

Interesse in de verkoop van onze limoncello? Vraag een proeffles aan! Maar let op, we zijn nu extra kritisch. Sinds onze limoncello met 91 punten een zilveren medaille op de International Wine & Spirits Competition heeft gehaald is de vraag groot en het aanbod beperkt.

korenman_limoncello_thuis-600x712.jpg

De Toekomst

We hopen nog groter te mogen groeien, maar we hopen voorál dat iedereen geniet van elke slok limoncello die we maken. De prioriteit blijft namelijk altijd het maken van kwalitatieve, smaakvolle, handgemaakte limoncello. We hopen mooie aanverwante artikelen te kunnen blijven aanbieden, waarmee elke Bourgondische levensstijl kan worden gevierd! Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen rondom onze limoncello of die van andere nieuwe likeuren? Of volg je graag onze ondernemersavonturen? Abonneer je op de onze nieuwsbrief of volg onze Instagram

Proost!

handtekening.png