about us

The Koreman Brothers

Koreman's is een familiebedrijf, opgericht door twee broers met alle mogelijke steun van hun ouders. Koreman's produceert likeuren en handelt in wijnen.

 

Limoncello van Nederlandse broers

Thom en Frank

Twee broers met een passie voor het Bourgondische leven.

Opgegroeid in een gezin waar lekker eten en drinken een belangrijke rol speelden in het dagelijks leven. En geregeld kwamen er mensen over de vloer en werd er wijn gedronken en buitenlandse kazen gegeten. Onze moeder had vroeger een delicatesse winkel. Het bourgondische leven werd ons dus met de paplepel ingegoten. De laatste jaren zijn we regelmatig op wijnreis gegaan. We hebben meer dan 100 verschillende wijndomeinen bezocht om nieuwe wijnen te ontdekken. 

 

Het familiebedrijf

Ook het ondernemersbloed hebben we van huis uit meegekregen (onze vader had tijdens onze jeugd een bedrijf in kantoorautomatisering). Dat heeft ons geleerd ook voor onszelf te beginnen. Thom heeft een financieel adviesbureau en Frank is werkzaam als coach en consultant op het gebied van organisatie, ict en marketing. Vanuit onze passie voor het bourgondische leven zijn we naast de kleinschalige wijnhandel gestart met de productie van limoncello vanuit ons ouderlijk huis. Koreman’s Limoncello wordt volledig met de hand gemaakt. Daarbij konden we rekenen op alle mogelijke hulp van onze ouders. Nu de vraag naar onze handmatig geproduceerde limoncello van topkwaliteit flink is toegenomen is de hulp van onze ouders onmisbaar geworden. 

 

De groei van Koreman’s Limoncello

Doordat familie en vrienden ook kennis maakten met onze limoncello moest de productiecapaciteit omhoog. Op verjaardagen, borrels en etentjes kwamen de flessen Koreman’s Limoncello steevast op tafel en zo begonnen we met het verkopen van de eerste flessen. Toen ons merk bekender werd en ook mensen die wij niet kenden de limoncello wilden bestellen werd het tijd voor een volgende stap. We hebben een grotere productieruimte in gebruik genomen en hebben de verkoop eenvoudiger gemaakt met onze webshop. Hier kan men eenvoudig onze limoncello, glaasjes, bonbons en cadeauverpakkingen en relatiegeschenken bestellen. 

 

Koreman’s Limoncello in de slijterij en bij de horeca

De groei van ons merk ging gestaag en nam toe toen er interesse kwam vanuit een slijterij en een restaurant. Door via deze ondernemingen meer mensen kennis te laten maken met onze limoncello werd ons merk steeds bekender. Sinds de interesse vanuit verschillende restaurants zijn we actiever de horeca en slijterijen gaan benaderen. Dat doen we heel selectief, als fijnproevers en Bourgondiërs willen we ons product alleen verkopen aan ondernemingen die bij Koreman’s Limoncello passen.

 

De toekomst van Koreman’s Limoncello

Wij zijn nog lang niet uitgegroeid, maar we hebben geen groeidoel op zich.

Onze prioriteit zal altijd blijven om een kwalitatieve, handgemaakte biologische limoncello en aanverwante artikelen te produceren die een bourgondische levensstijl ondersteunen. We willen zoveel mogelijk mensen daarvan laten genieten. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen rondom onze limoncello en onze ondernemersavonturen? Abonneer je op de onze nieuwsbrief!

 

Úw topSlijter Laurijssens Made

Deze webshop valt onder de slijterijvergunning van Úw topSlijter Laurijssens Made.

<18 JAAR VERKOPEN WIJ GEEN ALCOHOL

Legal

0